Biodanza Rosa - Breda + Antwerpen

 

“Het zijn van een Biodanza docent geeft ons de mogelijkheid om in elke les het paradijs te scheppen en daarin te vertoeven. Wat een betoverend werk! Biodanza docenten hebben de missie om een beetje meer liefde, schoonheid en vreugde in deze wereld te brengen". Rolando Toro

 

De School van Antwerpen is verbonden aan de Scuolatoro en de AIPOB (Internationale Beroeps- vereniging van Biodanza Leraren - Systeem Rolando Toro Araneda.) Deze nieuwe structuur is opgericht door een groep schooldirecteuren en Biodanza professionals om de ontwikkeling van het Biodanza systeem te beschermen. Dit in overeenstemming met de laatste wilsbeschikking van Rolando Toro Araneda en om de identiteit van zijn systeem te behouden.

Een unieke school in de wereld

De Model School voor Biodanza SRTA - Antwerpen streeft ernaar om de studenten op te leiden tot Biodanza® leraren naar het "Rolando Toro systeem". Waarna men Biodanza kan geven aan groepen volwassenen in zowel educatieve instituten als in ziekenhuizen of in de sociale hulpverlening.

 

De school biedt een theoretisch- vivenciele en methodologische opleiding.

Na elk theoretisch onderdeel dansen we om datgene wat we geleerd hebben te ervaren. De methode is geoptimaliseerd naar de resultaten van vele jaren onderzoek door professor Rolando Toro Araneda.

Verschillende gespecialiseerde leraren zullen uitgenodigd worden, waarvan sommige uit Zuid Amerika, Italië, België, Nederland of elders om hun didactische vaardigheden en talenten en om hun ondersteuning aan de school te bieden.

College van Docenten: Silvia Signorelli, Francesco Binfaré, Eliane Matuk, Marcelo Mur. Viviana Luz Toro

De School valt onder de directie van Annette Heynderickx, Tutor en Didactisch Biodanza leraar

Silvia.jpg   en als Coordinator aan de School verbonden; Tutor en didact leraar Silvia Signorelli

Silvia is afgestudeerd aan de Scuolatoro- Model school voor Biodanza in Milaan. Zij is pionier van Biodanza in India en Rusland.

Haar eerste poezie bundel verscheen in december 2008 "La tua voce sonora" een verzameling van 40 gedichten met daarin het voorwoord van Rolando Toro.

Silvia is President van de AIPOB.

Zij is de partner van Francesco Binfaré, Didactisch leraar, en ook verbonden aan onze school. 

College van assistentie en partner is Frank Vesters. Frank is tutor en didactisch Biodanza leraar.

Collega's en tutoren die de School mee ondersteunen: 

Christine de Wachter Biodanza docent, Kristel Duffeler Biodanza docent, Arjan Ramaker Biodanza docent, Caroline Delmelle (student onder supervisie), Malic en Tinne Zylias- Cuyver, Beide tutor en didactische leraren. alsook An van Hoornick, Luc Arretz Biodanza docent, Marlene Baert Biodanza docent, Jo Degelin, Miriam Esser. Beide onder supervisie

 

← Agenda Biodanza ←