Biodanza Rosa - Breda + Antwerpen » Nieuwsbrief » nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief Biodanza

Soms vragen mensen mij wat is Biodanza? Dan vertel ik hen...Biodanza is een prachtig systeem voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Door dans, beweging op muziek, ontmoetingen in groep wordt je uitgenodigd om te onderzoeken en te voelen, te leven en dat wat in je leeft tot expressie te brengen.  

Het zijn eenvoudige oefeningen die een grote kracht tot transformatie hebben of teweeg kunnen brengen. Het is plezierig om te doen, verrassend en verruimend.

Om dit proces van transformatie werkelijk te kunnen incorporeren is er continuïteit nodig idealiter op wekelijkse basis.  


  • De wekelijkse avonden starten weer, alsook de inschrijving voor een bijzondere stage: Aqua Biodanza, dans in warm water eind september en wel op het weekend van.  
  • 26 en 27 september Aqua Biodanza in Buggenhout, België om de zomer te laten nazinderen, te ontspannend en harmoniseren op diep niveau. Inschrijven: http:// http://www.biodanzainvlaanderen.be/agenda/aqua-biodanza-weekend/

En... reserveer alvast in je agenda!

  • Zaterdag 28 november om 1500 uur Informatie bijeenkomstmiddag gevolgd door een vivencia. Voor ieder die de nieuwe cyclus van de Biodanza Opleiding wilt volgen, die in januari 216 van start gaat

De opleiding is een feest dat bestaat uit 10 opleidingsweekenden per kalenderjaar. Het is iets uniek in de wereld m.b.t. tot groei en bewustzijn. In welke School leer je voelen en maximaal leven, d.w.z....leven in zijn volheid? In welke School hervindt je de vreugde van het leven?

De eerste twee jaar, en dit is een belangrijk onderdeel van de training, gaan over de beleving (in Biodanza genoemd de vivencia, wat betekent intens leven hier en nu) Het derde jaar van de opleiding is voorbehouden aan de methodiek om te leren zelf Biodanza te geven, d.w.z. de zelf ervaren volheid uit te dragen.

Vragen m.b.t. de opleiding? Kijk naar de voorwaarden op de site, bel me, of stuur een mail om naar de mogelijkheden te kijken en te bespreken.Inschrijven: http://www.biodanzainvlaanderen.be/agenda/informatie-dag-opleiding/

Vriendelijke groet
Annette Heynderickx
www.biodanzainvlaanderen.be