Biodanza Rosa - Breda + Antwerpen » Nieuwsbrief » Wekelijkse lessen - Zomer en najaar met Biodanza

Nieuwsbrief Biodanza

Nog een 3 tal weken Biodanza les in Antwerpen en Breda en dan...
dan is het vakantie tijd. 

Om precies te zijn woensdag 8 juli de laatste les in Breda en vrijdag 26 juni de laatste les voor de zomer in Antwerpen.

Hieronder wat meer over wat er te doen is de komende tijd op Biodanza gebied. Ik hoop met je te mogen dansen en je te ontmoeten! 

 Aankondigingen in het kort:

  • de I Tjing dansen op 4/5 juli in Breda. Nog enkele plaatsen. 
  • Biodanza zomer 19/24 juli in de Franse Ardennen Noord- Frankrijk. Voor workshop inclusief volledig pension logement op basis van tweepersoonskamer zijn de kosten € 549. Aanbetaling van € 200 op rek. NL59ABNA0233565604. Aanbetaling is nodig om je inschrijving definitief te maken. 
  • Aqua Biodanza weekend  26/27 september  
  • Zondag 28 november van 15u00 - 19u00 Introductie Biodanza School Antwerpen. Adres: Bisschopstraat 18, 2060 Antwerpen (5 min. v.h. centraal station). 

Wil je méér Biodanza, ervaren, meer leren over en door Biodanza? Dan ben je van harte welkom. Op deze dag dansen we en geven we informatie. Kun je vragen stellen en voelen hoe het zou kunnen zijn.... 2 jaar verdieping met Biodanza. Elke maand een weekend dansen. Samen groeien en bloeien. Je bent heel erg welkom, kom het verkennen.

Opgave; Annette biodanzarosa@gmail.com of schrijf je in via de website: http://www.biodanzainvlaanderen.be/agenda/informatie-dag-opleiding/

Vriendelijke groet
Annette Heynderickx
www.biodanzainvlaanderen.be