Biodanza Rosa - Breda + Antwerpen » Nieuwsbrief » Interne nieuwsbrief Contact en Streling

Nieuwsbrief Biodanza

Een heel mooi, liefdevol 2015 gewenst.

Fijn dat bijna de hele groep aanwezig was bij de Minotaurus. Dank aan iedereen die mij zijn/haar ervaring heeft opgestuurd. Silivia en ik verwachten er nog enkele (Annemie, Ann, Chantal, Gaston, Gerry, Malic en Maike). 

Bij voorbaat dank om ze ook te mogen ontvangen. 

Op 17 en 18 januari 2015

het 10e theoretisch – vivencieel schoolweekend met als thema

Contact en Streling 

Contact en Strelingen activeert, mobiliseert, transformeert en versterkt de identiteit die geprojecteerd wordt op de huid en samen met de spieren de lichaamsgrens vormt. (…) Onze huid vormt de drempel tot een wonderbaarlijk mysterie. 

Contact is de belangrijkste therapeutische handeling. Het vinden van wegen die leiden naar strelen en gestreeld worden van geboorte tot hoge ouderdom is wellicht de enige zinvolle ‘revolutie’. Rolando Toro

Aanvang zaterdag en zondag 10:00 uur - 18:00 uur

Meebrengen: Lunch. Water, thee en soep te verkrijgen aan rechtvaardige prijs. 

  • Op de zaterdag avond om 19:00 uur. Monografie presentatie door Tinne Cuyvers en Malic Zilyas. Heb je belangstelling voor een gezamenlijk avondmaaltijd in het Centrum? Laat het dan meteen aan Tinne of Malic weten tinnecuyvers@gmail.com.  
  • De Seminars op 30- 31 januari kunnen helaas niet doorgaan vanwege Eugenio Pintore die herstellende is van een hartoperatie.
  • Er is daardoor op 31 januari ruimte voor een eendaagse Aqua Biodanza (2 vivencia ‘s ) in Buggenhout.  

Aqua Biodanza is één van de belangrijkste extensies van Biodanza, meteen helend, werkt direct op het cellulaire psychisme (het vitaal onbewuste) Daarnaast biedt het warme water de ideale voorwaarden om te bewegen met cenesthetisch plezier.

Inschrijven graag via de website. Aankomst in Buggenhout om 14:00 uur: Einde voorzien om 22:00 uur met uitloop tot 23:00 uur. Kosten 90 euro.

  • Locatie: Centrum "livelovelovelife". Bisschopstraat 18, 2060 Antwerpen. Op 5 minuten wandelafstand van station Antwerpen centraal. Met de auto? Je vindt een betaalparking vlak naast het centrum: Parking Nova of Firoel. Je kunt uiteraard ook in de Bisschopstraat of de omringende straten parkeerplek zoeken – betalend van maandag t/m zaterdag (va 09u tot 22u)
  • Overnachten in het huis van VEERLE VAN DEN WOUWER in de Eugeen Joorsstraat 4 2140 Antwerpen. Kostenvergoeding € 15 p.p.p.n. rechtstreeks met Veerle te regelen GSM nummer 0495220266

 

Vriendelijke groet
Annette Heynderickx
www.biodanzainvlaanderen.be