Biodanza Rosa - Breda + Antwerpen » Nieuwsbrief » Monografie presentaties en programma najaar

Nieuwsbrief Biodanza

Na de schitterende zomer vijfdaagse in de Franse Ardennen, kondig ik met alle plezier het programma voor het najaar aan.

  • Op 9 september 2018 monografie presentatie door Annemie van Diest met als onderwerp: " Over gevoeligheid, kennis en zelfkennis in Biodanza, en Caroline Delmelle met: "Dansen in Verbinding met de Schoonheid en de Heiligheid van het Leven"

 

Programma voor deze feestelijke dag.

Aanvang 10.30 uur (deuren open 10.00 uur) Ontvangst met koffie/ thee en iets lekkers. Omstreeks 11.00 uur presentatie monografieën. Aansluitend een toast op deze twee nieuwe Biodanza docenten en de gelegenheid om hen te feliciteren.

+/-13.00 uur Een gezamenlijke lunch (potluck ook genoemd auberge espagnol)

En tot besluit een mooie gezamenlijke vivencia gegeven door Arjan Ramaker 

  • Op 12 september 2018 start 'Wekelijks Biodanza Breda' op een nieuwe locatie! De groep is doorgaand, open en gemengd. Nieuwe dansers van harte welkom, https://goo.gl/JvUA8Z Informatie Annette 0640583378

 

  • Op 15/16 september komt Nadia Robin met de "Biologische aspecten van Biodanza." Zie het programma op de website.

 

Tot en met het einde van dit jaar kun je je nog aansluiten bij de opleiding Biodanza School- Antwerpen. Het is een bijzonder mooi traject, dat je op alle vlak veel brengt m.b.t. sensitiviteit in beweging en contact, affectieve communicatie, expressie-vaardigheid, bewustzijn en/ of persoonlijke ontwikkeling, Info eveneens Annette of via de website.

  • Schrijf alvast in de agenda. Zondag 14 oktober meer monografie presentaties. Programma volgt.

Vriendelijke groet
Annette Heynderickx
www.biodanzainvlaanderen.be