Biodanza Rosa - Breda + Antwerpen » Nieuwsbrief » introductie nieuwe cyclus

Nieuwsbrief Biodanza

 

Zaterdag 17 februari 2018

van 11.00-18.00 uur

Introductie en Samenkomst

voor de vijfde opleidingcyclus aan de Biodanza School Systeem Rolando Toro - Antwerpen

met een vivencia gegeven door Tinne Cuyvers en Malic Zilyas. 

Beide didacten zijn afgestudeerd aan onze school en geven wekelijks Biodanza in Gent. Voor info kijk op https://goo.gl/r6MoA7

De School viert het ingaan van haar negende levensjaar en bovenal de opening van de 5e opleidingscyclus op 17/18 maart 2018

Dit wordt een uitstekende gelegenheid om samen te zijn en te dansen. Vragen te stellen en uiteraard beluisteren hoe zo'n opleidingsroute verloopt. Te ontmoeten sommige van de leraren die de opleiding hebben gedaan of er nog mee bezig zijn. Dus alom feest en hiermee een uitnodiging voor je om je voor deze vijfde Biodanza cyclus te engageren.

Rolando Toro, zie afbeelding heeft een meer dan unieke methode gecreëerd. Een methode om te leren leven, te leren het leven te dansen. In onszelf ruimte van liefde en vrijheid te ontdekken, ruimte van vreugde en welzijn...  En dan rest er alleen maar de vraag:” Wie danst er mee?”

Ben je al zeker van je deelname aan deze cyclus van de school, bevestig dit dan door een briefje met motivatie om de opleiding te volgen te sturen naar info@biodanzainvlaanderen.be of op deze dag mee te brengen.

Schrijf je in op https://goo.gl/LEuhpA wij verheugen ons!

Bijdrage aan de kosten voor deze dag: 25 euro inclusief thee/ aperitief! Voor studenten, leraren onder supervisie, leraren opgeleid in deze school is de entree gratis.

Adres van de School: Zegelstraat 13, Borgerhout Antwerpen. 

Vrij parkeren kan op de ring (Stenenbrug) of de nabijgelegen straatjes. Dit kost circa 4 euro per dag. Het openbaar vervoer stopt op de hoek (halte Zegelstraat of Roma)

Ken je iemand met belangstelling voor de opleiding, alsjeblieft stuur deze uitnodiging door of zeg het voort. Dankjewel.

In de bijlage vindt je de flyer van de School met het programma.

Vriendelijke groet
Annette Heynderickx
www.biodanzainvlaanderen.be