Biodanza Rosa - Breda + Antwerpen » Nieuwsbrief » tutor training in feb en jun/juli 2018

Nieuwsbrief Biodanza

Lieve collega of bijna collega,

Het tweede weekend van februari 10/11 komt Eliane Matuk met de eerste tutor training. Voor wie haar niet kent, Eliane is directeur van de Scuolatoro in Milaan, ze is de ex-vrouw van Rolando. Zij heeft Rolando in zijn werk tot aan zijn dood trouw terzijde gestaan. Dit wil ook zeggen dat zij een buitengewoon grote kennis heeft van de methodologie van Biodanza en van alle laatste updates.

Heb je belangstelling in deze training, wil ik je vragen je z.s.m. (graag deze week) in te schrijven en je betaling te voldoen (voor 1 februari) zodat ik deze gegevens in kaart kan brengen en beslissen of de training doorgaat. 

Weet dat deze training een enorme bijdrage heeft in de verdieping van de methodologie. Iets wat we allemaal kunnen gebruiken vermoed ik. 

De training gaat door in de School Werkhuys Zegelstraat 13 Antwerpen - Borgerhout. 

Tijden 9.30 -18.00 uur zowel zaterdag als zondag.

Het tweede weekend is op 30 juni /1 juli 2018

kosten: 160 euro, betaal je beide modulen vooruit en tegelijk (300 euro ipv 320 ) 

Voor diegene die de tutor georganiseerd door de school - Antwerpen reeds gevolgd hebben en hem willen herhalen zijn de kosten de helft (50%)

warme groet, Annette

Rest mij Rolando zelf aan het woord te laten over deze training:
“Biodanza heeft een precieze code, zoals vervat in haar theoretische model. Ze wordt geleid: het is geen vrije dans. Aan de basis van elke Biodanza-oefening ligt een lange overpeinzing die moet worden benadrukt.

De training van methodologische verdieping brengt dus een continuïteit tot stand tussen het eigen vormingsproces in Biodanza en de professionele functie die de nieuwe studenten in opleiding moeten volgen. “Prof. Rolando Toro Araneda

verder

"De training van Methodologische Verdieping beoogt de vakbekwaamheid te vergroten en de modaliteiten te verdiepen van het netwerksysteem om studenten te begeleiden die zich in een vormingsproces binnen de school bevinden.

Op deze manier speelt hij of zij (de tutor) een actieve rol van samenwerking met bemiddelingsfunctie in de communicatie tussen de school en de omgeving waarin deze zich bevindt.   

Om de samenwerkingsmodaliteiten die dit netwerk bepalen, te verdiepen, heeft Eliane Matuk onder toezicht van Prof. Rolando Toro Araneda een training van Methodologische Verdieping vormgegeven, die de titulaire Biodanza lesgever voorbereidt, bekwaam maakt en kwalificeert om de functie te vervullen van docent Tutordocent in opleidingsscholen die met het systeem van netwerken met Tutoren werken.

De netwerksamenwerking tussen lesgevers, die kenmerkend is voor de manier van werken met Tutordocenten, stimuleert het gevoel van verbondenheid met een werkingsteam, ontwikkelt en onderhoudt integrerende relaties tussen beoefenaars, studenten in opleiding en de schooldirecteur. Prof. Rolando Toro Araneda

 

Vriendelijke groet
Annette Heynderickx
www.biodanzainvlaanderen.be