Biodanza Rosa - Breda + Antwerpen » Nieuwsbrief » Biodanza in Antwerpen (vrijdag) en Engelen workshop

Nieuwsbrief Biodanza

Belangrijk! Aanstaande vrijdag 17 maart geen Biodanza. We kunnen niet terecht in de dansruimte. 

  • Module 'Seksualiteit' op 1/2 april. Open voor toehoorders voor hen die hun vivencia willen verdiepen. Voldoende Biodanza ervaring is voorwaarde, deelname in overleg.

 

"Seksualiteit is “een manier van zijn”. Het is niet alleen uitdrukking van hormonen of met slechts betrekking op de genitaliën. Het houdt niet op bij de reproductieve functie of het orgasme, het is zoveel meer…Seksualiteit omvat de totaliteit van je zijn/ wezen'. Rolando Toro

  • 3-daagse of weekend op 7-8-9 april 2017, " HET VOORGEVOEL VAN DE ENGEL" door Nadia Costa Robin. Er zijn nog enkele plaatsen.

De engel die binnen in ons leeft te ervaren door dansen en aanroeping is een bijzondere en vertroostende ervaring van dat wat mooi en verheven is in ons.

Het beeld van de engel is een archetype van ons onbewuste, een nevel die bestaat uit de cohesie van alle geliefde lichamen en krachten die het leven integreren. Daarom zijn engelen aspecten van de 'energie van verbinding ", waarvan hun lichte en zoete kwaliteit een beschermende en omhullende kracht heeft. 

De engel is in het lichaam als een gevleugelde verlangen ....

De dialoog tussen twee mensen bestaan niet alleen uit woorden. Als we elkaar aankijken, zijn we eigenlijk twee engelen die met elkaar communiceren. Soms is het de engel van de liefde die communiceert met de engel van het verlangen of de engel van de schoonheid met de engel van de chaos.

De taal van het oogcontact vloeit voort uit het diepst van ons wezen en wordt gekenmerkt door geheimzinnigheid, aanvaarding, angst en woede. Als we gevoelig zijn voor andermans blik, kunnen we empathie waarnemen of afgesloten blijven in onze eenzaamheid. Als we de ander kunnen zien gaan we hem/haar liefhebben (...) Prof. Rolando Toro.

Deze workshop gaat om een Biodanza extentie. Nadia Costa Robin is een senior docent, decennialang medewerker van Rolando Toro Araneda. 

Inschrijvenhttp://www.biodanzainvlaanderen.be/agenda/voorgevoel-van-de-engelen-dor-nadia-del-costa-rubin/

Extra info We beginnen op vrijdag, deze dag ook open voor mensen die hun vivencia willen verdiepen (twee vivencia's) We beginnen om 15:00 uur- 22:00 uur. Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Zaterdag en zondag voorbehouden aan Biodanza leraren, studenten onder supervisie of in het stadium van methodologie. 

kosten: 195 euro voor het hele weekend. Alleen vrijdag 55 euro, alleen zaterdag/ zondag 150 euro Bank Iban nummer NL59ABNA0233565604, Bic code is ABNANL2A t.n.v. A. Heynderickx met vermelding van workshop en naam.

Eenvoudige gelegenheid om te overnachten (indoor camping) kosten 10 euro Breng slaapzak eventueel matrasje etc. mee.

Website; www.biodanzainvlaanderen.be meer overnachtingsmogelijkheden buiten de deur.

Vriendelijke groet
Annette Heynderickx
www.biodanzainvlaanderen.be