Biodanza Rosa - Breda + Antwerpen » Nieuwsbrief » Engelen workshop nieuwsbrief

Nieuwsbrief Biodanza

Met deze nieuwsbrief wil ik een bijzondere workshop aankondigen

7, 8 en 9 april 2017

HET VOORVOELEN VAN DE ENGEL

door Nadia Costa Robin

De innerlijke engel ervaren door dans en aanroeping is een bijzondere en verzoenende ervaring, van dat wat mooi en verheven is, in ons.

Het beeld van de engel is een archetype van het onbewuste, een nevel bestaand uit alle geliefde lichamen en krachten van samenhang die het leven integreert. Om die reden zijn engelen aspecten van de 'energie van verbinding", wiens licht en zoete kwaliteit een beschermende en omhullende macht hebben.

De engel is in het lichaam gelijk een gevleugeld verlangen ....

De dialoog tussen twee mensen bestaat ​​niet alleen uit woorden.

Als we kijken naar elkaars ogen zijn het eigenlijk twee engelen die met elkaar communiceren.

Soms is de engel van de liefde die communiceert met de engel van het verlangen of de engel van schoonheid met de engel van chaos.

De taal van het oogcontact vloeit voort uit het diepst van ons wezen, gekenmerkt door geheimzinnigheid, acceptatie, angst en woede.

Als we sensitief zijn voor andermans ogen, kunnen we empathie waarnemen of afgesloten in onze eenzaamheid zijn.

Als we de ander kunnen "zien", beginnen we van hem/ haar te houden. We kunnen onze ogen sluiten om onszelf te beschermen of, nog beter, om een ​​bepaald intens moment voelen, en ook om een ​​innig beeld te visualiseren. Prof. Rolando Toro Araneda

Inschrijven: http://www.biodanzainvlaanderen.be/agenda/voorgevoel-van-de-engelen-dor-nadia-del-costa-rubin/

Meer info zie op de website of bel 0640583378

Nadia Costa Robin is senior docent, decennialang medewerker van Rolando Toro.

Het weekend begint op vrijdag om 15:00 uur- 22:00 uur. Zorg dat je een half uur van te voren aanwezig bent. Deze dag is voor alle dansers die hun vivencia (2) willen verdiepen

Zaterdag en zondag: opgelet voorbehouden aan Biodanza Leraren, studenten onder supervisie of in het derde jaar van hun training (methodologie) Dit weekend is een specialisatie training.

Er is gelegenheid om te overnachten in de danszaal (Indoor camping) Breng slaapzak etc. mee. Vrijdag kan dus los gevolgd worden. 

23/28 juli is er de 5 daagse Biodanza in de Franse Ardennen in het centrum Buirefontaine. Een bijzondere workshop om je op te verheugen. Inschrijving is open, zie op link: http://www.biodanzainvlaanderen.be/agenda/biodanza-in-de-franse-ardennen/

Op 11/12 maart komt Silvia Signorelli voor 'Vitaliteit' en Francesco Binfare voor 'Creativiteit' op 6/7 mei naar de School voor Biodanza- Antwerpen. Deze weekenden zijn open voor toehoorders.

Vriendelijke groet
Annette Heynderickx
www.biodanzainvlaanderen.be