Biodanza Rosa - Breda + Antwerpen » Nieuwsbrief » Interne nieuwsbrief Psychologische aspecten van Biodanza IV cyclus

Nieuwsbrief Biodanza

Aanstaande weekend is het alweer het 6e theoretisch- vivencieel schoolweekend   

Psychologische aspecten van Biodanza

 

Een boeiend en inspirerend thema, waarin enkele briljante denkers die Rolando Toro geïnspireerd hebben onder de aandacht worden gebracht. 

“Biodanza  is een systeem van menselijke integratie en organische vernieuwing, van affectieve heropvoeding en het opnieuw leren van de oorspronkelijke functies van het leven. “

Wat zijn deze oorspronkelijke functies? Welke wetten reguleren de dynamiek van onze psyche en het gedrag? En welke bepalen de aanpassing aan ons leefmilieu?

Belangrijke vragen die ons op het spoor brengen van instincten, vivencia, emoties en gevoelens. Die bovendien ons werk in Biodanza een belangrijk wetenschappelijk fundament geven.

Praktische informatie

Het weekend is open voor belangstellende toehoorders en studenten die dit weekend nog moeten inhalen. Schrijf je in via de site:http://www.biodanzainvlaanderen.be/agenda/psychologische-aspecten-van-biodanza/

Aanvang: zaterdag en zondag om 10:00 uur tot circa 18:00 uur. 

Meebrengen: (warme) slofjes of kousen met nopjes. Lunch. Soep, thee, taart etc. is aan de bar te koop. 

Locatie: livelovelife Center. Bisschopstraat 18, 2060 Antwerpen. 

Met de auto? Betaalparking FIROEL ligt vlak naast het centrum. Je kunt ook een plaatsje in de omringende straten zoeken – betalen van maandag t/m zaterdag (va 09u tot 22u). Zondag parkeren gratis. Met de trein? Het centrum ligt op 5 minuten van station Antwerpen -Centraal.

Kosten schoolweekend: € 140 Voor vragen/ overleg bel; +31(0)76 5310530 / GSM + 31(0) 6 40583378. 

Vergeet niet vrijdag avond 20.00 uur 10 juni, en zaterdag 11 juni de seminars gegeven door Armando Montanari en Silvia Signorelli. Thema's en vivencia hebben betrekking op theoretische en filosofische achtergronden van Biodanza t.w. Biocentrische educatie, Chaos en Ethiek.

Deze seminars zijn open voor ieder met Biodanza ervaring, en niet te missen voor de studenten (alle cycli) omdat er minimum drie seminars dienen gevolgd te worden als onderdeel van de opleiding.  Inschrijven via volgende link: http://www.biodanzainvlaanderen.be/agenda/seminars/

Voor 2017 staat er een seminar weekend op de planning. De datum moet nog vastgesteld worden....met als thema "Het Numineus Onbewuste". Dit seminar wordt gegeven door Silvia Signorelli en Francesco Binfaré.

Tot zaterdag Frank, Annette en een lieve, warme groet van Silvia

 

Vriendelijke groet
Annette Heynderickx
www.biodanzainvlaanderen.be