Biodanza Rosa - Breda + Antwerpen » Nieuwsbrief » zomer Biodanza nieuwsbrief

Nieuwsbrief Biodanza

Nog een aantal keren Biodanza voor de zomer in Breda ( 6x ) en in Antwerpen ( 4x exclusief het seminar op 10 juni) Van harte aanbevolen!   

Op vrijdag avond 20.00 uur 10 juni, en zaterdag 11 juni kun je genieten van de seminars gegeven door Armando Montanari en Silvia Signorelli. De thema's en de daaropvolgende vivencia hebben betrekking op theoretische en filosofische achtergronden van Biodanza t.w. Biocentrische educatie, Chaos en Ethiek.

Deze seminars zijn open voor ieder met Biodanza ervaring. Ze zijn niet te missen voor de studenten (alle cycli) omdat drie seminars minimum onderdeel vormen van de opleiding. Inschrijven via volgende link: http://www.biodanzainvlaanderen.be/agenda/seminars/

Kosten per seminar bijvoorbeeld vrijdag avond 35 euro. Voor alle drie samen 90 euro. Na de inschrijving volgt nadere en praktische info. 

Verdere bijzondere workshops op de agenda, in volgorde:

  • De I Tjing dansen 2/3 juli in Antwerpen -Mortsel Walpurgis Deurneleitjes 6
  • De I Tjing dansen  9/10 juli in Breda, DeRuimte Heuvelstraat 
  • Biodanza zomer workshop van zondag 31 juli tot vrijdag 5 augustus in de Franse Ardennen. Voor deze workshop inclusief volledig pension, logement op basis van tweepersoonskamer zijn de kosten € 549. Aanbetaling van € 200 is noodzakelijk om je aanmelding definitief te maken: rek. NL59ABNA0233565604.
  • Aqua Biodanza weekend 26/27 september.

Voor al deze activiteiten staat meer info op de website.

http://www.biodanzainvlaanderen.be/inschrijven.html

Ook informatie op de website over de extensie en open workshop met als thema: To reconnect with the life within "Biodanza in de natuur" gegeven door collega directrice van de Scuolatoro in Milaan, Eliane Matuk van 8 tot 11 juli in Slovenië. Graag meer over weten? Stuur een mailtje.

PS. Nog steeds kriebels om de opleiding te doen? Contacteer me voor informatie, instromen kan en is mogelijk tot eind november 2016.

Vriendelijke groet
Annette Heynderickx
www.biodanzainvlaanderen.be