Biodanza Rosa - Breda + Antwerpen » Nieuwsbrief » Interne nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief Biodanza

Op 16 en 17 januari 2016 

Zaterdag Sociale Acties 

Het is belangrijk een levenspatroon dat gebaseerd is op macht en angst te veranderen naar een basis van delen, vertrouwen en contact. Biodanza nodigt uit om van binnenuit deze verandering te leven, om verbinding en oprecht gevoel van broederschap voor al wat bestaat. 

Alleen door een ingrijpende verandering in de manier van zijn en het zich verbinden met de andere(n) is er een diepe sociale verandering mogelijk.

Zondag Neurosciences 

gegeven door Malic Zilyas

We verheugen ons omdat er de laatste 10 jaar veel te doen is geweest over het brein. Er zijn in de menselijke hersenen spiegelneuronen ontdekt. Biodanza is gymnastiek voor onze spiegelneuronen... 

 

In de pauze zaterdag proberen we de voortgang met het doorwerken van volgende vragen; definitie van Biodanza, het begrip vivencia, en de vraag wat is het belangrijkste principe van Biodanza? Probeer dit met eigen woorden weer te geven. (d.i. voor de niet resume-makers en belangstellenden)

Laat we er samen naar kijken om op deze manier inhoudelijk meer bewustzijn te verwerven over de theoretische achtergronden van Biodanza.

Denk aan je administatieve jaarlijkse bijdrage 50 euro, te betalen in het eerste kwartaal

Vriendelijke groet
Annette Heynderickx
www.biodanzainvlaanderen.be