Biodanza Rosa - Breda + Antwerpen » Nieuwsbrief » Minotaurus Project 2015 Praktische zaken.

Nieuwsbrief Biodanza

Nog een aantal praktische zaken voor het aanstaand Minotaurus Project. Voor sommige reeds bekend, voor andere nog niet... 

De locatie waar we het weekend verblijven, en tevens de locatie van de School is heet: Centrum "livelovelovelife". 

Adres Bisschopstraat 18, 2060 Antwerpen. Het is een rustige straat in hartje Antwerpen, op 5 minuten wandelafstand van station Antwerpen centraal. 

Bijna alle trams en bussen van Antwerpen hebben een halte vlakbij – stap uit aan halte Astrid, Diamant of Centraal Station.

Met de auto? Je vindt een betaalparking vlak naast het centrum: Parking Firoel (die je binnen rijdt via de Congresstraat)  Je kunt uiteraard ook in de Bisschopstraat of de omringende straten parkeerplek zoeken – betalend van maandag t/m zaterdag (va 09u tot 22u) De tarieven verschillen naargelang de regio, in een winkelstraat ben je in ieder geval al gauw even veel geld kwijt als in een betaalparking. Of je parkeert buiten de stad en neemt het openbaar vervoer, dan betaal je enkel voor het ov-ticketje.

Aanvang: Zaterdag om 10:00 uur tot circa 19:00 uur en zondag ook om 10:00 uur beginnen tot circa 18:00 uur. Zorg dat je op tijd bent zodat we samen kunnen beginnen!

Overnachten; eventueel B&B. (Ben onderzoekt een mogelijkheid vlakbij. Er zijn nog geen exacte gegevens bekend. Erna (deelneemster) heeft een slaapplaats aangeboden.

Niets is zo prettig dan warme voeten, denk aan slofjes of kousen (nopjes tegen het uitglijden) 

Breng lunch mee, soep (mogelijk ook taart) en water is te koop aan de bar tegen rechtvaardige prijs. 

Hele lieve groet, tot zaterdag

Silvia en Annette 

Vriendelijke groet
Annette Heynderickx
www.biodanzainvlaanderen.be