Biodanza Rosa - Breda + Antwerpen » Nieuwsbrief » Biodanza en de I Tjing dansen - Boek der Veranderingen

Nieuwsbrief Biodanza

Geinteresseerd in een bijzonder Biodanza weekend? Kom dan op 4 en 5 juli voor

DE DANS EN HET ORAKEL

In zijn vele jaren Biodanza-ervaring heeft Prof. Rolando Toro niet te classificeren verschijnselen waargenomen die een kracht buiten de kennis van de wetenschap aantoonden. 

Met dit uitgangspunt heeft hij workshops gecreëerd die hij: “Onderzoek naar het Onbekende” noemde. 

Als onderdeel van dit onderzoek is de workshop: "de I Tjing dansen- Boek der verandering"  -ontstaan. 

Door aan het Chinese Orakel - ook genoemd de I Tjing, een vraag over de eigen existentie te stellen, krijgt men een tekst, een antwoord. Dat een beeld geeft van het moment of zoals Rolando het noemde, het is een kosmische metafoor.

Door dit verkregen antwoord vervolgens te dansen kan men via de dans de meest innerlijke betekenis van het antwoord incorporeren. Hierdoor wordt het antwoord voor elke deelnemer ontvangen als een totale emotie, sterker nog, als een cenesthetische openbaring. Dit is werkelijk een unieke ervaring eentje dat bijzonder verrijkend is. 

Spreekt het je aan? Schrijf je dan in en lees er meer over op http://www.biodanzainvlaanderen.be/agenda/dans-van-het-orakel-biodanza-en-i-tjing/


Praktisch: Bekend zijn met Biodanza is een prima voorbereiding. Bekend zijn met de I Tjing is geen absolute voorwaarde. Er is nog plaats voor twee deelnemers. 

Breng mee: Lunch, pen, papier en 3 dezelfde munten. Heb je een I Tjing (liefst vertaling van R. Wilhelm) breng hem mee. 

Deze workshop wordt gegeven door Annette Heynderickx Didactisch Biodanza leraar. Directeur van de School voor Biodanza Systeem Rolando Toro- Antwerpen

Plaats: Breda, deRuimte Heuvelstraat 52 bis. Gratis parkeren. 

Kosten: € 140. 

Tijden: Aanvang zaterdag om 09: 30 uur - 18:30 en zondag 10:00 uur 


Vriendelijke groet
Annette Heynderickx
www.biodanzainvlaanderen.be