Biodanza Rosa - Breda + Antwerpen » Nieuwsbrief » Interne nieuwsbrief Affectiviteit

Nieuwsbrief Biodanza

Op 20 en 21 juni 2015 de

15e theoretisch – vivenciele module 
Affectiviteit 

We leven in een samenleving waar de pathologische stoornissen op affectief gebied overduidelijk zijn. Het doel van Biodanza is, en dit kan mogelijk utopisch klinken, sprak Rolando - en voegde er aan toe, "het is het veranderen van de affectieve structuur van de planeet." ( voordracht in Nice 2009)

Het genie van de soort is niet haar of zijn intelligentie maar eerder de affectiviteit gericht op tolerantie, mededogen, vriendschap en liefde.

Een aantal praktisch zaken: 

  • Wijziging agenda in november. Het wordt terug de oorspronkelijke datum op 20- 21 november 2015 Schrijf a.u.b. meteen in je agenda zodat je je niet vergist. Met excuses voor het ongemak dit is het gebruikelijke 3e volledige weekend v/d/maand en niet een week eerder. 
  • Er zijn nog een paar plaatsten voor Buirefontaine de Biodanza zomer van 19-24 juli 2015. Thema liefde, vrede en innerlijk evenwicht.
  • Ook voor Biodanza en de I Tjing dansen op 4-5 juli zijn er nog een 2 tal plaatsen. Eenvoudig overnachting mogelijk aan 10 euro, slaapspullen meebrengen. Wordt gegeven in Breda.
  • Afwezige studenten op de schoolweekenden betalen 50% van de kosten. Bij het inhalen (recupereren v/h weekend) betaal je de aanvullende 50%. Gelieve hier aan te denken en in orde te maken.  
  • Tot slot ken je mensen met belangstelling voor de opleiding, hetzij voor persoonlijke ontwikkeling, of de opleiding tot Biodanza leraar of uiteraard beide(!) ....Zegt het voort! Op 28 november 2015 is er een Informatie bijeenkomst voor de Opleiding Biodanza 4e cyclus.

Zoals altijd beginnen we zaterdag en zondag om 10:00 uur tot circa 18:00 uur. Breng je lunch mee, water, thee en heerlijke soep zijn aan de bar te koop. (rechtvaardige prijs) 

Locatie: Centrum "livelovelovelife". Bisschopstraat 18, 2060 Antwerpen. Het centrum ligt op 5 minuten wandelafstand van station Antwerpen -Centraal.

Met de auto? Betaalparking FIROEL ligt vlak naast het centrum. Je kunt ook in de Bisschopstraat of omringende straten een parkeerplek zoeken – betalend van maandag t/m zaterdag (va 09u tot 22u)

Warme zonnige groet, 

Annette, Frank en team

 

Vriendelijke groet
Annette Heynderickx
www.biodanzainvlaanderen.be