Biodanza Rosa - Breda + Antwerpen » Nieuwsbrief » Interne nieuwsbrief Creativiteit

Nieuwsbrief Biodanza

Aanstaand weekend op 9 en 10 mei 2015 het 

14e theoretisch – vivencieel Opleidingsweekend 


Creativiteit 

De noodzaak om zich creatief en artistiek te uiten is inherent aan de mens.(...) Biodanza biedt een volledig nieuwe methodologie op basis van cenesthetische verwijzingen en innerlijke projecties die essentiële vormen mogelijk maakt.

Onze waarneming en gevoeligheid kan op een buitengewone manier toenemen. Onze verbeelding is in staat om met de schematische en rationele visie te breken. 

Waardoor we ook kunnen gaan voelen dat de creatieve daad een onderdeel is van de passie van leven. Artistieke creatie is de diepste uitdrukking van onze innerlijke vrijheid. Rolando Toro Araneda

Door Francesco Binfaré en Silvia Signorelli. 

Francesco, kunstenaar en designer opgeleid in Biodanza door Rolando. Silvia is coördinator van onze School, ze schreef poëzie bundel 'La tua voce sonore' met voorwoord van Rolando Toro.  Beide didactische Biodanza docenten en bestuurslid van AIPOB Associazione Internazionale Professionale Operatori Biodanza Sistema Rolando Toro Araneda.    

Praktisch:

Aanvang op zaterdag en zondag om 10:00 uur tot circa 18:30 uur. Zorg dat je op tijd bent zo dat we op tijd kunnen beginnen.

Lunch meebrengen. Water, thee en soep zijn aan de bar te koop. ( aan rechtvaardige prijs) 

Locatie: Centrum "livelovelovelife". Bisschopstraat 18, 2060 Antwerpen. 

Met de trein? Het centrum ligt op 5 minuten wandelafstand van station Antwerpen -Centraal.

Met de auto? Betaalparking FIROEL ligt vlak naast het centrum. Je kunt ook in de Bisschopstraat of omringende straten een parkeerplek zoeken – betalend van maandag t/m zaterdag (va 09u tot 22u)

Warme groet, 

Annette, Frank en team

Vriendelijke groet
Annette Heynderickx
www.biodanzainvlaanderen.be