Biodanza Rosa - Breda + Antwerpen » Nieuwsbrief » Interne nieuwsbrief Vitaliteit

Nieuwsbrief Biodanza

Aanstaand weekend 14- 15 maart het 12e theoretisch – vivencieel Opleidingsweekend 


VITALITEIT   

Rolando zei dat de mensen niet meer in contact staan met de vijf basis manieren van leven. Wat zijn deze vijf basis lijnen en hoe brengt Biodanza er ons weer mee in contact? De eerste lijn is vitaliteit.

Als een systeem van educatieve ontwikkeling de vijf belangrijkste lijnen van Vivencia (vitaliteit, affectiviteit, seksualiteit, creativiteit en transcendentie) kan ontplooien, zelfs al was het in een kleine groep, zou de mensheid een aanzienlijke evolutionaire stap maken.

Aangezien het de noodzakelijke voeding biedt tot grote, katalysatorische processen binnen de menselijke soort. Voor de eerste keer in de geschiedenis hebben duizenden mensen deze integratieve evocatie en visie van de totaliteit. 

Het lijkt erop dat de tijd is gekomen om de afgescheiden delen te verenigen voor een enorm en prachtig project: de mens. Rolando Toro Araneda 

Aanvang op zaterdag en op zondag om 10:00 uur - 18:00 uur. Lunch meebrengen. Water, thee en soep zijn aan de bar te koop. ( rechtvaardige prijs). 

Locatie: Centrum "livelovelovelife". Bisschopstraat 18, 2060 Antwerpen. Op 5 minuten wandelafstand van station Antwerpen -Centraal.

Betaalparking FIROEL ligt vlak naast het centrum. Je kunt ook in de Bisschopstraat of omringende straten een parkeerplek zoeken – betalend van maandag t/m zaterdag (va 09u tot 22u)

Lieve warme groet en tot zaterdag, 

Vriendelijke groet
Annette Heynderickx
www.biodanzainvlaanderen.be