Biodanza Rosa - Breda + Antwerpen » Nieuwsbrief » Aqua Biodanza Er zijn nog 8 plaatsen vrij

Nieuwsbrief Biodanza

Veel mensen vragen ernaar ... wanneer doe je nog eens een workshop Aqua Biodanza? Wel nu binnenkort! Grijp deze gelegenheid aan. Deze workshop is uniek in zijn soort en heeft een buitengewoon sterke weldadige werking. Voor diegene die het niet kennen hieronder wat informatie. 

"Aqua Biodanza is een diepe oceanische ervaring van verjonging die de deelnemers naar een vivenciële staat van paradijselijke onschuld vergezelt”. Rolando Toro Araneda

Biodanza in warm water neemt ons mee in een ‘oceanische vivencia’, als beschreven door C.G. Jung: een oorspronkelijke ervaring van fusie met de totaliteit.   

Aqua Biodanza vindt plaats in een zwembad met een temperatuur van 36°C. De oefeningen brengen een staat van regressie teweeg die een situatie voortbrengt als in de baarmoeder en capaciteit hebben van organische vernieuwing.

Het gaat om een waarlijke ervaring van wedergeboorte die de repressieve pantsers en chronische spanning oplost en cureert.

Tijdens de sessies (3) in het water worden oefeningen met een speels karakter, oefeningen van motorische integratie (harmonie), cenesthetisch plezier, fluïditeit en sensibel contact gedaan. 

Het revitaliserend gevoel en de harmonie wat deze ervaring voortbrengt maakt ons ontvankelijk voor nieuwe omgangsvormen en relaties met anderen.

Deze Aqua Biodanza wordt begeleidt door Annette Heynderickx, directeur School voor Biodanza Systeem Rolando Toro Araneda - Antwerpen.

Praktisch: Biodanza ervaring is nodig, bij twijfel overleg met mij Annette tel. +31(0)640583378

Meebrengen; badkleding, handdoeken en slaapspullen ( eventueel extra matrasje om op te slapen )

Kosten: € 235 inclusief workshop, diner en overnachting.(indoor camping) Er is mogelijkheid voor 1 eenpersoonskamer en er zijn 2 tweepersoonskamers waarvoor een meerprijs gevraagd wordt. Inschrijven: http://www.biodanzainvlaanderen.be/agenda/open-aqua-biodanza-weekend/

Je bent definitief ingeschreven door een aanbetaling van € 85 te doen. Het volledige bedrag dient minimum 1 week van te voren overgemaakt te zijn; NL59ABNA0233565604 t.n.v. A. Heynderickx, Breda o.v.v. naam. Een week voor datum stuur ik nog een mailtje met aanvullende info. Heb je nog plaats in de auto en kan er iemand met je meerijden? Laat me alsjeblieft weten. 

Datum: 27-28 september 2014 Aanvang op zaterdag: 11.30 uur - Einde zondag: circa 16.00 uur. 

Vriendelijke groet
Annette Heynderickx
www.biodanzainvlaanderen.be