Biodanza Rosa - Breda + Antwerpen » Nieuwsbrief » Identiteit en Integratie Schoolweekend VII

Nieuwsbrief Biodanza

Op 20 en 21 september 2014

 

Identiteit en Integratie 

Dans is de meest wezenlijke expressie van de identiteit.  De “identiteit” is onze essentie. Volgens de heilige Augustinus is dat het meest intieme van wat we diep van binnen zijn. Het is het centrum van waaruit ik de wereld kan voelen en waar ik me daarvan onderscheid. Het is tegelijkertijd bewustzijn en vivencia van het bestaan.

De identiteit verandert ieder ogenblik; deze is niet statisch en toch blijft de essentie behouden.  Rolando Toro Araneda

Het weekend wordt gegeven door Annette Heynderickx

Op een nieuwe locatie!!!!

Verandering brengt avontuur ... zo zitten we nu dicht bij het bruisende centrum van de stad Antwerpen te midden van verschillende winkeltjes, eetgelegenheden en cafeetjes. Het is weliswaar een wat kleinere ruimte dan diegene we gewend waren...maar daarmee een stuk knusser! Helaas vooralsnog geen keukentje ter onzer beschikking. Ik ga kijken of de mogelijkheid (i.v.m. stroom capaciteit) bestaat om een goede elektrisch eenpit-kookplaat aan te schaffen (soepje opwarmen) 

Dit is iets waar we in elk geval deze keer met de lunch rekening dienen mee te houden. Gerry zorgt voor een koffie apparaat.

Er is een binnenplaats zodat we buiten kunnen zitten tijdens de pauze of om te eten. Het adres is 't Werkhuys, Zegelstraat 13, 2140 Borgerhout.

Vervroegde (!) aanvangstijd: zaterdag en zondag 10:00 uur - 18:00 uur

Meebrengen: Lunch, flesje water en beker voor koffie/thee (indien je niet graag uit karton of plastic drinkt) een fleece dekentje eventueel kussentje. 

Routebeschrijving zie googlemaps: https://www.google.nl/maps/dir//Zegelstraat+13,+2140+Antwerpen

  • Om te overnachten, misschien bieden dichterbij wonende studenten gastvrijheid of... slaap bij VEERLE VAN DEN WOUWER (super lieve meid) Veerle woont 900 meter van ons schooladres in de EUGEEN JOORSTRAAT 4 BORGERHOUT. Zij biedt slaapgelegenheid aan en het gebruik van de keuken. Kostenvergoeding € 15 p.p.p.n.  GSM nummer: 0495220266 ( Gelieve rechtstreeks met haar te regelen Veerle werkt overdag in de opera!)

Parkeren en Openbaar vervoer. Het centraal treinstation Antwerpen is vlakbij. (1.7 km) 15 minuten stappen of neem bus 420, [Tram] 10, [Tram] 24, [Bus] 418 Zij rijden alle 5- tot 7 min. richting ROMA of STENENBRUG (beide mogelijke op-en- afstapplaatsen)

  • Met de auto: Let op het parkeren is betalend tot 19 u van maandag tot en met zaterdag. Vergeet dus niet uw parkeerticket te kopen aan de dichtstbij gelegen automaat. Prijs: 3,50 euro per dag. Zondag gratis parkeren.

Je kunt ook op de Singel (de kleine binnenring) gratis parkeren. Uw auto staat dan op 5 à 8 minuten wandelen van de school locatie of parkeer bij de Collegelaan (voor meer inlichtingen vraag aan Katleen)

ik verheug me op ons weerzien, 

Frank, Annette, An, Tinne, Malic, Ines, Philippine en Annemie 

Vriendelijke groet
Annette Heynderickx
www.biodanzainvlaanderen.be