Biodanza Rosa - Breda + Antwerpen » Nieuwsbrief » De I Tjing dansen op 5 en 6 juli 2014

Nieuwsbrief Biodanza

Geinteresseerd in een bijzonder Biodanza weekend? Kom dan op 5 en 6 juli 2014 voor

DE DANS EN HET ORAKEL

In zijn vele jaren Biodanza-ervaring heeft Prof. Rolando Toro niet te classificeren verschijnselen waargenomen die aantoonden dat er een kracht is die buiten de kennis van de wetenschap staat.

Met dit uitgangspunt heeft Rolando workshops gecreëerd die hij: “Onderzoek naar het Onbekende” noemde. Als onderdeel van dit onderzoek is de workshop de I Tjing- boek der verandering- dansen ontstaan. 

Door aan het Chinese Orakel (genoemd de I Tjing) een vraag over de eigen existentie te stellen, verkrijgt men een antwoord dat naar voren gebracht wordt als een ‘ beeld van het moment’ of zoals Rolando het noemde als... een kosmische metafoor.

Door de I Tjing te dansen kan men via de dans de meest innerlijke betekenis van het antwoord op het existentiële raadsel incorporeren. Het antwoord wordt in dit geval ontvangen als een totale emotie, als een cenesthetische openbaring. Prof. Rolando Toro Araneda

Praktische informatie: Meer lezen en inschrijven via volgende link: http://www.biodanzainvlaanderen.be/agenda/dans-van-het-orakel-biodanza-en-i-tjing/

Bekendheid met Biodanza geeft een goede voorbereiding. Bekend zijn met de I Tjing is geen absolute voorwaarde. Er is plaats voor maximaal 18 deelnemers. 

Breng pen, papier en 3 dezelfde munten mee. Heb je een I Tjing (liefst de vertaling van R. Wilhelm) thuis, breng hem dan alsjeblieft mee. 

Deze workshop wordt gegeven door Annette Heynderickx Didactisch Biodanza leraar Directeur van de School voor Biodanza Systeem Rolando Toro- Antwerpen

Plaats: Breda, deRuimte Heuvelstraat 52 bis. Gratis parkeren. 

Kosten: € 140. 

Tijden: Aanvang zaterdag om 09: 30 uur - 18:30 en zondag 10:00 uur 

Vriendelijke groet
Annette Heynderickx
www.biodanzainvlaanderen.be