Biodanza Rosa - Breda + Antwerpen » Nieuwsbrief » Methodologie IV

Nieuwsbrief Biodanza

Opgelet dit schoolweekend is een week naar achteren verschoven... Met dank aan allen voor de bereidheid en flexibiliteit.

Op 10 en 11 mei het 4e methodologie schoolweekend. 

De wekelijkse klas en de Biodanza workshop

Heidi, Joaquin en waarschijnlijk ook Myriam de Mol (School voor Biodanza- Soignies) komen, alvast van harte welkom.

Wat staat er allemaal op het programma?

Theorie
- De wekelijkse klas van Biodanza: niveaus, het verloop van initiatie/ beginnersklas, duur. 

- Programma voor een wekelijkse klas van Biodanza: algemene doelstelling, stabilisatie van evolutionaire verandering, specifieke doelstellingen, theoretische uitleg, voorbeelden van theoretische argumenten voor de programmering van een wekelijkse klas, volgorde van oefeningen en sessies.

- voorbeelden van specifieke oefeningen van de vijf vivencia lijnen. Daarnaast gaan we meer specifiek een aantal oefeningen onder de loep nemen, zoals: 

-Beschrijving, doel en demonstratie van de volgende oefeningen: de cirkels, Dans van verplaatsing met lichtheid, Ritmisch expressieve dans, Melodisch expressieve dans, Yin Dans, Yang Dans, Dans van yin-yang integratie. 

Zorg dat je op tijd bent. We beginnen zaterdag om 10:30 uur- tot circa 18:30 uur en zondag om 10:00 uur tot circa 18:00 uur.

Waar: Concordiaplein 43, Breda.

Zet je auto op het parkeerterrein bij de Aldi, Gr. Hendrik-III-Plein 35, 4819 CJ Breda of ga naar Frank daar kun je vrij parkeren; Geisterenstraat 5. (geef Frank een seintje dat je komt zodat hij niet onnodig staat te wachten)

 

Vriendelijke groet
Annette Heynderickx
www.biodanzainvlaanderen.be