Biodanza Rosa - Breda + Antwerpen » Nieuwsbrief » Interne nieuwsbrief Methodologie I

Nieuwsbrief Biodanza

aanstaand weekend 7 en 8 februari hebben we het 1e methodologie schoolweekend.

De sleutel dit weekend is de muziek, we kunnen ervaren dat misschien de ene muziek ons meer zal raken dan de andere muziek. Toch gaat het in de keuze van de muziek niet om een persoonlijke voorkeur (ik vind het leuk, mooi, niet mooi..) maar om een universaliteit en om de eenheid van de ‘gestalt’: Muziek, Beweging en Vivencia.

De muzikale semantiek

Het weekend wordt gegeven door Annette Heynderickx

Zonder diepgaande kennis van de muzikale semantiek en de methodologie in Biodanza kunnen we niet zomaar onze creativiteit m.b.t. de keuze van muziek toepassen.

Een Biodanza leraar dient een grote kennis van de methodologie en een zeer goede sensibiliteit met betrekking tot de muziek te ontwikkelen. Hier mee gaan we dit weekend alvast aan de slag.

Aanvang; zaterdag 10:30 uur- circa 18:30 uur en zondag om 10:00 uur tot circa 18:00 uur.

Breng iets te eten mee voor ons buffet zowel zaterdag als zondag. Tevens slaapspullen we kijken wie er slaapplaats heeft. Frank heeft weer zijn zoon in huis waardoor tijdelijk iets minder slaapruimte.

Praktisch:

Adres: Concordiaplein 43, Breda.

Breng een USB stickje mee voor de muziek.

Parkeren: zet je auto op het parkeerterrein bij de Aldi Breda, Gr. Hendrik-III-Plein 35, 4819 CJ Breda of ga rechtstreeks met je auto naar Frank daar kun je vrij parkeren; Geisterenstraat 5, Breda. Zorg dat je op tijd bij hem bent zodat je dan gezamenlijk hierheen kunt komen.

Kosten voor het weekend: 140€ diegene die het weekend al gevolgd hebben betalen 70 euro. Denk aan de jaarlijkse administratie bijdrage 50euro.

Telefoon vaste nummer Annette; 0031(0) 76 5310530 of mobiel: +31 (0) 640583378 of Skype Annette Heynderickx / Biodanzarosa

Tot zaterdag, Annette, Frank, Arjan. Christine zal er dit weekend helaas niet bij kunnen zijn.

Vriendelijke groet
Annette Heynderickx
www.biodanzainvlaanderen.be