Biodanza Rosa - Breda + Antwerpen

← Agenda Biodanza ←

30-06-2018 | Tutor Training module II

en 1 juli

160 euro
t werkhuys Zegelstraat 13, 2140 Antwerpen, België
Inschrijven

In depth methodology for the Tutor Training Module I

door Elaine Matuk

 


“Biodanza heeft een precieze code zoals deze vervat is in haar theoretische model. Biodanza is geen vrije dans. Aan de basis van elke Biodanza-oefening ligt een lange overpeinzing die dit benadrukt. Deze methodologische verdieping brengt continuïteit tot stand tussen het eigen vormingsproces in Biodanza en de professionele functie die de nieuwe studenten in opleiding moeten volgen. “Prof. Rolando Toro Araneda

 

De Tutortraining beoogt de vakbekwaamheid te vergroten en de werkwijze te verdiepen van het netwerksysteem om studenten te begeleiden die zich in een vormingsproces binnen de school bevinden, en erkent dat deze taak ook bij de organisator van de wekelijkse les ligt.

Op deze manier speelt men een actieve rol van samenwerking met bemiddelingsfunctie in de communicatie tussen de school en de omgeving waarin deze zich bevindt.   Om de samenwerkingsmodaliteiten die dit netwerk bepalen, te verdiepen heeft Eliane Matuk onder toezicht van Prof. Rolando Toro Araneda een stage / cursus van Methodologische Verdieping vormgegeven, die de titulaire Biodanza lesgever voorbereidt, bekwaam maakt en kwalificeert om de functie te vervullen van Tutordocent in opleidingsscholen die het systeem van netwerken met Tutoren aanvaarden.

De netwerksamenwerking tussen lesgevers, kenmerkend voor de manier van werken met Tutordocenten, stimuleert het gevoel van verbondenheid, ontwikkelt en onderhoudt integrerende relaties tussen Biodanza beoefenaars, studenten in opleiding en de schooldirecteur. Prof. Rolando Toro Araneda

Eliane zal ook in deze training een update geven van de nieuwe oefeningen en vertellen hoe we de oefeningen van verdieping van de vivencia kunnen toepassen.