Biodanza Rosa - Breda + Antwerpen

← Agenda Biodanza ←

03-05-2019 | Biodanza voor ouderen Specialisatie cursus

Vr. 19.30 uur, 4-5 mei. De 2de module vr. 31 mei en 1-2 juni 2019

160 euro per module
School voor Biodanza Zegelstraat 13
Antwerpen
Inschrijven

Specialisatie cursus Biodanza voor Ouderen

het gebied van de "Toepassingen"

 door Nadia Robin


 
Wat betekent het werken met ouderen?
Het werken met volwassenen van bepaalde leeftijd is van groot belang. De meest bekende effecten worden gevonden in revalidatie, herstel van eigenwaarde, verbeteren van de kwaliteit van leven, affectieve communicatie en het wekken van late potenties.


Biodanza in Gerontologie heeft een psychologisch- profylactisch effect (d.w.z. betrekking hebben op vier gebieden, denken, voelen, willen en handelen met de bedoeling om te voorkomen dat de vitaliteit in deze gebieden zich terugtrekt en afneemt. 

Biodanza geeft toegang tot een gelukkige oude dag.
 
Praktisch:

We beginnen beide modules op de vrijdagavond om 19.30 en aansluitend het weekend van 9.30 uur tot 18.00 uur. Zondag tot 17.00 uur  
Kosten: 160 euro per module 

Er wordt een aanbetaling van 100 euro gevraagd om zeker te kunnen zijn van je deelname op rekeningnummer NL59ABNA0233565604 t.n.v. A. Heynderickx. Vergeet daarbij niet je naam en Biodanza voor ouderen te vermelden.
 
Om een indruk te krijgen bekijk hier op beide video's. Onze lesgeefster en initiator die samen met Prof. Rolando Toro dit werk ontwikkelde, Nadia Robin. Hier zie je haar aan het werk.. 

https://goo.gl/DeHQtE

https://goo.gl/5KTEvn

En nog een ander prachtige document over dans "Movement is life"

"Movement is life: Anna Halprin believes dance can heal anything, from cancer to racism. RTD (documentary channel) met with the 97-year-old dance icon to find out how she’s been treating people for decades.

Zóó mooi

https://goo.gl/et36gu