Biodanza Rosa - Breda + Antwerpen

← Agenda Biodanza ←

13-11-2019 | Beginners- en doorgaande wekelijkse groep Breda

wekelijks
20:00 - 21.30 uur
Yogasite Dr Struijckenstraat 165
Breda
Inschrijven

 

Expressie geven aan wat er leeft, in je leeft, aan emotie. Schoonheid van gevoelens leren kennen.

 

Elk individu draagt een kleine maar krachtige generator van liefde in zich, waarvan de energie wacht om vrij te komen

Laten we een liefdesbom maken, er vandaag mee beginnen!

Deze informatie komt uit de brief van Albert Einstein aan zijn dochter Lieserl. Verder schrijft hij:" Heb je ooit geweten dat er iets waar is en dat je daarnaar geleefd hebt, ongeacht wat anderen denken en geloven? Ik heb altijd geweten dat LIEFDE de enige echte regerende kracht is, de bron van alles wat er is en de formule voor succes.
Einstein zei: "Als we in plaats van E = mc2 accepteren dat de energie om de wereld te helen verkregen kan worden door liefde vermenigvuldigd met de snelheid van het licht in het kwadraat, dan komen we tot de conclusie dat liefde de krachtigste kracht is die er is, omdat het geen grenzen heeft".


Hij vraagt zich af of de mensheid ooit een Liefdebom zal maken: "Misschien zijn we nog niet klaar om een liefdesbom te maken, een apparaat dat krachtig genoeg is om de haat, het egoïsme en de hebzucht die de planeet verwoest. Echter, elk individu draagt in hen een kleine maar krachtige generator van liefde in zich, waarvan de energie wacht om vrij te komen".
We hebben een Liefdebom gemaakt die je gedachten in een nano-seconde zal veranderen in vrede, liefde, bewustzijn, vertrouwen, integriteit, neutraliteit, eenheid en mindfulness - dat klopt, onze liefdesbom wordt PLATINA genoemd.
Neem alstublieft de tijd om de brief van deze briljante wetenschapper te lezen en te delen - Einstein wist precies wie en wat God is.

Dans verenigt lichaam, geest en ziel, de ideale setting om in actie te treden, van verbinding met deze energie. 

 

Dansen is een manier van zijn.

Biodanza; letterlijke vertaling is dans van het leven. Een dansvorm die gaat over bewustzijn, zelfontplooiing en levenskwaliteit. 

 

Biodanza dansen is voor iedereen. Zin in? Kom en probeer het.

 

 Kom als je:

  • meer uit het leven willen halen. Je wilt verdiepen, geïnteresseerd bent in verandering en persoonlijke groei.
  • je een diepe(re) verbinding met jezelf wilt voelen.
  • 'Body en Mind' op een harmonieuze wijze willen verbinden.
  • Je jezelf wilt verdiepen in de vijf voor Biodanza belangrijke  levensgebieden (vitaliteit, seksualiteit, creativiteit, affectiviteit en transcendentie)

De effecten ervan?
Bij mensen die op regelmatige basis deelnemen in een wekelijkse groep wordt geconstateerd dat er een grotere capaciteit tot affectieve communicatie is (verbaal en non-verbaal) Dat het makkelijker is om in relatie te zijn. Er een grotere, rijkere expressievaardigheid ontstaat, het zelfvertrouwen toeneemt. Meer plezier in hun lichaam en hun leven. Eenheid in dat wat ze voelen, willen en denken. 

Hoe ziet zo'n avond eruit, wat kan ik verwachten?
We bouwen alle oefeningen, dansen rustig stap voor stap op. We dansen in een fijne groep op de beste muziek. Geen pasjes, geen choreografie! Het heeft niets te maken met ‘mooi, goed of correct’. Het gaat om plezier, om het jezelf opnieuw gewaarworden. Door de combinatie van beweging, muziek de aanwezigheid van de ander wordt je geraakt. Het geeft je een intense beleving.


Kosten voor het najaar komen er nieuwe data
•    om ‘wekelijks  te dansen in het najaar 2019 betaalt je het hele seizoen vooruit.   (12 weken): € 180 
•    Beginners als kennismakingsaanbod betalen: €50 voor 4 achtereenvolgende weken. Heb je zin om daarna door te gaan? Dan koop je een kaart voor een bedrag van €15 x het resterend aantal weken.
•    Losse les: €18 te betalen aan de zaal (enkel voor mensen met Biodanza ervaring)

Voor de betaling: Maak het bedrag over op NL59ABNA0233565604 t.n.v. A. Heynderickx “Biodanza wekelijks Breda”.
 

INSCHRIJVEN VOOR EEN REEKS VAN 12 KEER IS NOODZAKELIJK OM EEN CONTINUITEIT VAN DE GROEP TE WAARBORGEN EN HANDHAVEN.

NOVEMBER:  13, 20, 27

DECEMBER: 4, 11 


** Wil je je wel graag dansen maar is het niet mogelijk om elke week te komen, bijv. door onregelmatig werk, reis, lange onderbreking of i.v.m. kinderen? Bespreek dit even. Let op wekelijkse continuiteit heeft veruit de voorkeur.
Stuur een mailtje, aarzel niet contact op te nemen om af te stemmen, of meer informatie. In de ochtend meestal telefonisch bereikbaar op nummer 0640583378. Mijn naam is Annette