Biodanza Rosa - Breda + Antwerpen

← Agenda Biodanza ←

12-09-2018 | Wekelijks Biodanza Breda

wekelijks
20:00 - 22.00 uur
betaling zie omschrijving
Yogasite Dr Struijckenstraat 165
Breda
Inschrijven

 

 

Omschrijving

Een Biodanza sessies brengt balans tussen lichaam en geest. 

De effecten ervan bij mensen die op regelmatige basis deelnemen zijn o.a. een grotere capaciteit tot communicatie (verbaal en non-verbaal), rijkere expressie-vaardigheid, afname angst voor contact, beter kunnen omgaan met nabijheid of intimiteit,  een grotere toename aan sensitiviteit in het lichaam en gevoel van wederkerigheid in relatie of contact, toename van zelfvertrouwen, contact met innerlijk kind en met je levensvreugde, bewustzijnsexpansie. Meestal worden je relaties opener, contact-rijker en liefdevoller.

De sessies vinden plaats in een open, gemêleerde (alle leeftijden mannen en vrouwen) doorgaande groep. Soms dansen we alleen,  dan weer is er een voorstel om te dansen met een ander iemand of een andere keer in verbinding met de groep.  De grootste winst valt te behalen als je je werkelijk verbindt met de groep en daadwerkelijk wekelijks danst.

Dit is niet iedereen gegeven om er wekelijks te kunnen bijzijn., toch strekt dat tot aanbeveling.

Kosten

  • Seizoenkaart* ‘najaar 2018’: 12 september t/m 19 december (wekelijks behalve op 17/10 en 5/12) 13 weken: € 175
  • Halve beurtenkaart** (6 weken): €90
  • Kennismakingsaanbod: €50 voor 5 achtereenvolgende weken. Heb je zin om daarna door te gaan? Dan koop je een kaart voor een bedrag van €15 x het resterend aantal weken.
  • Losse les: €17 te betalen aan de zaal (enkel voor mensen met Biodanza ervaring)

Betaling: Maak het bedrag over op NL59ABNA0233565604 t.n.v. A. Heynderickx “Biodanza wekelijks Breda”.
 

* Een seizoenkaart is voor dansers die vrijwel elke week komen. De kaart is geldig voor alle weken tot en met het einde van het seizoen en je betaalt in één keer het aantal weken vooruit. Zo betaal je het laagste tarief en kun je zoveel mogelijk dansen.


** Wil je je wel graag verbinden met de groep, maar is het niet mogelijk om elke week te dansen, bijv. door onregelmatig werk, reis, lange onderbreking of i.v.m. kinderen? Dan kun je een kleinere ‘halve beurtenkaart’ (6X) kopen die na het seizoen vervalt. Heb je aan het einde van het seizoen nog extra weken die je toch nog mee wilt dansen, dan betaal je die aan het einde van het seizoen a €15 per keer.

Boeken of meer informatie kan (ook) telefonisch bij Annette 0640583378